Hur man agerar förälskad med din pojkvän

Om du upptäcker att du plötsligt har fått en tjej eller pojke och känner att du skulle låta dem tappas genom att inte agera som om du är kär i dem, här är en artikel för dig. Detta är särskilt gripande för pojkar och flickor under tonåren.
Håll ögonkontakt. En pojke eller flicka som är ömtålig av ande måste veta att du bryr dig och ögonen är fönstren till själen.
Leende . Det betyder kanske inte så mycket för dig, men ett leende är infektiöst. En person som ler mot en annan person är en uppmuntrare, som erbjuder ett ögonblick till en annan själ som bara behöver veta att någon bryr sig.
Kram dem . Även om du inte vill överdriva detta, kommer du att vilja krama som hej och adjö när du är med den speciella någon. Detta visar att du bryr dig och får dem att känna att du är engagerad i det som är viktigt för dem.
Kyss dem. Nu, om du verkligen inte är i någon, men de verkligen gillar dig och du vill fortsätta spela, så kyss dem på osannolika platser ... Deras hand, till exempel, skulle betraktas som ridderlig. Du kan följa en kyss till handen med att ta nämnda hand och trycka den mot kinden. Deras panna, men detta kan komma över som fadern eller mödrar om du inte är försiktig. Deras kind, även om detta kan bli eldsläppt eftersom det verkar ganska vanligt. Mer som vad en vän skulle göra. Du kan kyssa dem kyskt på läpparna och om de söker mer involverade kyssar, bara säga det är något du sparar för när du gifter dig. Detta kommer att tvinga dem att hålla det kyskt också för att hålla dig i deras kärleksförsök men också kommer att få dem att börja minska sitt intresse för dig eftersom deras eld kan brinna ut för dig.
Gör en avslappnad smekning. Varje så ofta, som för att punktera vad du menar, bara så lätt placera din hand på armen eller axeln eller, om du är mer vågad, ryggen runt midjan för en tre-räkning sedan ta bort den. Unga kvinnor har speciellt sina hjärtan tappar pitty-klapp från avslappnade smekningar. Se till att hålla ögonkontakt
Var allvarlig. Vad du än gör, låter uppriktigt. Människor kan känna en falsk vanligtvis från miles runt. Om du låter falskt eller otillbörligt kan de flesta berätta, så finslipa dina skådespelare. Detta fungerar inte bara med falska relationer utan även med dina chefer och även dina föräldrar, om du blir tillräckligt bra.
Gråt (bara en gång). En person som gråter är en person som har visat sårbarhet framför någon. Gör det inte när du släpper en hatt eller av någon väsentlig anledning, snarare gråta för att din hund har dött eller så att du inte kom in i högskolan efter ditt val eller att din mamma och pappa får skilsmässa eller bara känner dig så frustrerad över livet kan du dö. Gör det till en god anledning och gå med det. Diskutera det inte igen efteråt. Gör det bara till en gång och gjort. Inte klaga på allt eftersom ingen gillar en whiner och inte mope för länge. Ge det en halv dag och agera sedan som att ingenting någonsin har hänt. Le igen. Livet är gott.
Prata. En person som tar tid att prata med någon visar intresse. Viskar det i hans eller hennes öra för mer intimitet.
Lyssna . Kommunikation är en 2-vägsgata. Spela inte bara den pratande delen, ställa frågor och luta dig tillbaka eftersom människor inte älskar mer än att prata om sig själva. För de som inte är och är riktiga introverter, det tar lite övertygande, men om du vill att de ska bli förälskade i dig ännu mer kommer detta att göra susen.
Sjunga . En person som sjunger för sin nära och kära visar att de inte är rädda för att släppa sina hämningar framför dem. Vi har alla fått höra att inte sjunga förut, även de riktigt bra sångare. Sjung tyst bara för honom eller henne medan du håller dem i dina armar. Detta säger dem att du är villig att ta bort.
Om de vill engagera dig i mer än en kysk kyss, kom ihåg att citera dina personliga värden och att du väntar. Om det inte får dem att rygga upp, be om huvudvärk. Huvudvärken har använts av båda könen genom historien och du skulle inte vara den första och du kommer inte att bli den sista.
Skriv ner årsdagen. Det kan betyda mer för dem än du vet. Gör något speciellt på det årsdagen.
Om någon har tag i handen, släpp inte utan en sista klämma. Utan att säga ett ord, säger detta dem att du tänker antingen komma tillbaka eller att du uppskattade din hand.
Ibland är en gåva eller ett memento garanterat. Försök att göra detta en gång per kvartal eller minst en gång var sjätte månad. Även om det är bra att observera stora firade helgdagar, som alla hjärtans dag eller nyår, om du verkligen vill wow honom, fira utan anledning. Få honom att känna sig speciell.
Flörta inte med någon, eftersom det får dig att se ut som ett fusk. Gå stort eller gå hem.
Låt aldrig någon säga att du är mindre värd än de är. Vi är alla lika och ingen är bättre än någon annan. Om någon försöker riva dig, är de inte värda din tid eller ens ansträngningen att hålla charaden uppe. Du är mer än så värd.
Om du vill avsluta "relationen" utan att skada deras känslor måste du uppmuntra dem att tänka på vissa tankar. Börja ange skäl till varför du gör en dålig match utan att ange det på det sättet.
Låt aldrig någon tvinga dig att göra någon handling du inte är beredd att göra. Om de gör det är det något du säkert kan rapportera till någon du litar på.
Var beredd på en känslomässig utströmning som du kanske inte har förväntat dig. Pojkar som inte vet hur de ska avge sina känslor kan vara osäkra ibland och flickor som fortfarande arbetar med saker kan också tyckas oberäkneliga.
solunumhastaliklari.org © 2020