Hur man applicerar Goth Barbie Makeup

Vill du se ut som en korsning mellan Goth och Doll? Kan du inte hitta det perfekta olyckliga Barbie-utseendet? Då hjälper den här guiden.
Kamka håret tillbaka tills det är rakt. Det här utseendet fungerar bäst om du har brunt eller svart hår. Om inte, är peruker i dessa färger vanligtvis lätt tillgängliga.
Applicera ett lätt skikt med vitt - antingen rodna eller ögonskugga - på ansiktet. Detta förbättrar de mörkare färgerna.
Applicera svart ögonskugga lätt på ögonlocken.
På toppen av den svarta ögonskuggan, lägg till ett ljust lager med mörk lila. Om du kan göra det skimrande.
Applicera ögonskuggan igen, men med en lätt grålig lila.
Applicera silverögonskugga.
Gå över ögonlocken i samma svarta ögonskugga som du använde tidigare.
Hur applicerar jag emo eller punk Barbie-makeup?
Rengör ansiktet som normalt och applicera concealer vid behov. Håll fast vid några starka färger, som hetrosa, röda eller svarta för eyeliner, och för ögonlock använder du svart eller mörkröd, kanske med en skimmer. Använd en mörkfärgad läppblyertspennor som matchar läppstiftet du använder på din cupids båge för att definiera din form och skapa ett mer utvecklat utseende. Falska ögonfransar hjälper till med ett mer färdigt öga och känn dig fri att lägga till tillbehör, till exempel näsringar eller en choker. Arbeta dig upp med de ljusaste färgerna först.
Hur får jag ögonen att se lite större ut?
Du kan lägga till en färgfärg till dem med ögonskugga; detta kommer att uppmärksamma dina ögon och göra dem större.
Om du har ansikts piercingar, vagga dem. Använd pinks för att behålla gotens modighet, men Barbie är oskyldig oskyldighet.
Om du kan kan du använda kontaktlinser som ändrar ögonfärgen och gör dem ljusblå eller svart. Båda gör slående men ändå söta färger.
solunumhastaliklari.org © 2020