Hur man får en kille att gilla dig i klassskolan

Även om du går i skolan märker du förmodligen pojkar. En minut gör de något grovt och dumt och nästa är den grova och dumma saken helt söt och förtjusande. Nu när du letar efter ett förhållande, hur får du den speciella killen att gilla dig? Goda nyheter: pojkar är inte någon hemlig kod som du behöver knäcka. Börja med steg ett nedan så kommer du att få dem att tigga om din uppmärksamhet, vara nervösa omkring dig och äntligen fråga om du vill gå ut!
Var dig själv. Ingen gillar en falsk. Det är tillräckligt svårt att du fortfarande lär dig vem du är i skolan; gör det inte värre genom att försöka vara någon du inte är. Om du låtsas, så småningom kommer han att ta reda på det och du kommer att förlora hans förtroende. Han borde gilla dig för vem du är, och om han inte gör det borde du inte vara tillsammans ändå. Var den person du är och var inte rädd för att vara dig själv!
Var snäll. Att vara trevlig mot den här killen hjälper honom som dig. Tänk på det: skulle du vilja vara med en kille som alltid sätter dig ner och förolämpar dig? Nej. Och ingen heller skulle en kille. Var trevlig mot honom och visa honom att du bryr dig om honom och gillar honom.
Lämna dina höga förväntningar hemma. Du vet inte om killen du gillar till och med är intresserad av någon ännu. På grundskolan gillar de flesta killar flickor, men var medvetna om att vissa inte gör det. Grabbskolapojkar är inte prins charmiga (ännu). De kommer förmodligen inte att sopa dig av dina fötter och ha super-romantiska stunder med dig. Om detta är vad du förväntar dig, vänta ett par år.
koppla av. Tänk inte över saker och spendera timmar på att repetera varje konversation. Om du gör detta kommer det att vara uppenbart att du hade en lista över konversationsämnen och inte skulle låta konversationen naturligt flöda från en sak till en annan. Agera som om du pratar med en vän. Du vet aldrig vad den andra personen kommer att göra eller säga, så var inte förvånad av någonting. Du får du vet vad de säger (om du till exempel ber dem ut) men de kan säga något helt annat. När du pratar med killar är det bäst att bara bevinga det.
Håll det enkelt. Om du kommer överens med en kille och du kan umgås och vara vänner, försök inte skynda dig till handen och kyssas. Det finns tid för det mycket senare. Var bara nöjd som vänner för nu.
Visa upp din talang. Visa dina talanger, men bara inte för mycket, för den killen kan bli trött på att se samma saker om vardagen. Killar som flickor med lite talang. Om du är en bra fotbollsspelare, spela fotboll med dina vänner vid lunchtiden. På det här sättet, när han går förbi, ser han att du är en fotbollstjärna. Om du är modig, bjud in honom att spela med dig. Om du är bra på kreativt skrivande eller matematik, fråga honom om han behöver hjälp med sina läxor en dag. Detta kommer inte bara att imponera på honom med dina färdigheter, utan det kommer att ge dig två lite tid tillsammans, och han kommer att vara tacksam för att du hjälper honom. I grund och botten, om du kan agera, dansa, sjunga, spela en sport, spela ett instrument, måla, skulpta, etc., kommer killar att dras mer till dig än om du är tråkig och inte har någon talang alls.
Ser trevligt. Vi hatar att erkänna det, men världen är ganska grunt idag, så snyggt kommer att ge dig en bättre fördel när det gäller att få den här killen att gilla dig. Det betyder inte att du måste ha smink och avslöjande kläder. Att se bra ut betyder bara att borsta håret, ha god personlig hygien och lukta bra. Gå inte överbord; du är inte en kändis som kommer att träffa den röda mattan!
Fortsätt försöka. Om du tror att han gillar dig och han inte har gett dig ett definitivt 'nej', ge inte upp. Killar är täta. Ibland får de inte de "subtila antydningarna" och flirten som du gör, särskilt i början. Bli inte avskräckt bara för att han inte svarar som du tycker att han borde. Han kanske bara inte inser vad du vill. Kanske vill han det också, men han är rädd att du inte gör det! Vid denna tidpunkt i livet är de inte alltid säkra på vad de ska göra. Försök få dem ensamma och prata så att du inte oavsiktligt generar honom.
"Nej betyder nej. Om du får ett tydligt meddelande som "Sluta ringa mig" eller "Nej, jag gillar inte dig", sluta försöka. Du kommer att se ut som en totalt klamrande, desperat stalker. Stalkers är inte coola, och om du håller dig fast vid honom kan detta förstöra risken för ett förhållande mellan er två i framtiden. Om du respekterar hans önskemål kan han tacka dig för det senare genom att fråga dig när han är redo. Men om du fortsätter att jaga och trakassera honom, kommer du bara att göra att han inte alls gillar dig.
Förtroende är nyckeln. Detta är en av de viktigaste sakerna du måste bära när du är med en kille. Se alltid säker, även om du är ensam vid lunchtid. Le alltid och se ut som om du har kul och njuter av ditt liv, för att vara en lycklig, energisk person kommer att locka en kille mer än om du är deprimerad. Se alltid upp när du går, titta människor i ögat, tala högt och tydligt och le för att toppa det hela! Var bara försiktig så att du inte är alltför säker på dig och kommer av dig som föreställd och fast.
Pojkar måste ta itu med vad deras vänner säger om sina beslut på samma sätt som flickor gör. Närma dig inte en kille för att be honom framför sina vänner, för de kan börja skratta och skratta och få killen att skrämmas. Då kan han säga "nej" när han verkligen vill säga "ja" eller säga något för att skada dig när han inte menar det. Fånga honom när han är ensam.
Pojkar mognar inte lika snabbt som flickor, och i klassskolan ser vissa pojkar inte flickor på samma sätt som flickor ser pojkar. Antag inte bara för att han blåste bort dig att han aldrig kommer att vara intresserad. Kanske är han bara inte redo för en flickvän ännu.
Om han inte gillar dig tillbaka, bara acceptera det. Det finns fler moln på himlen och fler fiskar i havet.
Om det finns ett gruppprojekt i klassen, försök att ta med sig i hans grupp. Då kan du alla utbyta telefonnummer för att jämföra anteckningar om projektet, och du har en ursäkt att ringa honom. När projektet är slut har du nu hans nummer och kan ringa honom utan att behöva genera dig själv eller honom framför människor genom att fråga.
Om du måste be honom om hans nummer, vänta tills dagens slut. Säg något som "Vänta, vad var våra läxor igen?" rätt när han lämnar, och chansen är stor, att han inte har tid att berätta för dig. Säg bara "Kan jag ringa dig och ta reda på när du kommer hem? Vad är ditt telefonnummer?" Då har du hans telefonnummer, men du behöver inte fråga på ett pinsamt sätt.
Var inte blyg. Var bara dig själv, i slutändan är det det viktigaste!
Om den du gillar börjar försöka umgås med dig, och du avvisar honom (utan att betyda det) genom att umgås med dina andra vänner, finns det stor chans att han kommer att sluta försöka få din uppmärksamhet, vilket inte är bra om du är in i honom.
Om du gillar en pojke för hans utseende talanger och allt detta först lära känna din kross och säga något som "hej du ser snygg ut idag." Om de avvisar ska du inte bli generad, din kärlek är kanske inte redo för en flickvän (eller pojkvän) men det betyder inte att de aldrig kommer att vara intresserade av dig.
Se till att han inte redan har en flickvän och inte röra honom för mycket.
Att hämta killar på Internet är INTE säkert. Människor kan ljuga om hur gamla de är, och det sista du vill är att bli kidnappad av en kille som är tillräckligt gammal för att vara din pappa!
"Gör inte saker" med killar, särskilt inte på grundskolan. Låt aldrig honom tvinga dig att göra något tvivelaktigt, och vice versa.
Om du går ut, se till att du har tillstånd från dina föräldrar och att någon vet var du är. Även om killen du är med är cool, händer det nödsituationer.
Om en kille säger att han vill göra något du inte är bekväm med, berätta bara för honom det. Om han försöker övertyga dig ett tag, ring din mamma eller pappa för att hämta dig.
Bara för att du fysiskt kan göra något betyder inte att du behöver.
solunumhastaliklari.org © 2020