Hur man kan bli av med hudormar med ett ägg

Hemläkemedel är ett alternativ för att behandla hot som inte hotar hud som akne och hudormar. De mer naturliga produkterna är en säkrare insats än kemikalier. Äggvita är ett hälsosamt sätt att lägga till näringsämnen i din hud och hjälper till att torka och exfoliera det område där du har hudormar. Denna metod har också visat sig bidra till att minska missfärgning av huden till följd av akne. Genom att applicera några lager äggvita på huden skapar du en torr mask som du kan dra bort från det drabbade området. Upprepad användning av denna metod bör eliminera dina hudormar.

Förbereda en äggvit mask

Förbereda en äggvit mask
Skaffa tre ägg. Du kanske inte behöver använda varje bit ägg. Men eftersom du bara använder de vita behöver du fler ägg. Du kanske vill kyla äggen för att göra dem lättare att separera, men det är inte nödvändigt.
Förbereda en äggvit mask
Använd inget annat än äggskalet. När du väl har tagit hand om det är det enklaste och renaste sättet att separera ett ägg med de knäckta skalbitarna. Knäck ägget längs ekvatorn och öppna det så rent som möjligt. Försiktigt att inte punktera äggulan, överför innervärden fram och tillbaka, låt äggviten droppa i en skål nedan. Efter några överföringar bör du ha lite mer än äggulan i hälften av ägget och det vita i en skål.
  • Du kan kasta bort äggskal och äggula. Du behöver inte det.
  • Upprepa denna process med de återstående 2 äggen. Samla äggvita i samma skål.
Förbereda en äggvit mask
Använd dina händer. Ett annat enkelt sätt att separera äggviten från äggulan är att låta den droppa genom fingrarna. Vissa kanske inte föredrar denna metod eftersom strukturen på äggvita är obehaglig. Men det är det enklaste. För att göra detta, knäck ett ägg och håll en hand över en skål. Häll insidan av ägget över handen. Det vita kommer att glida genom fingrarna, men äggulan borde inte.
  • Kasta äggulan och skalet och upprepa med de andra 2 äggen.
Förbereda en äggvit mask
Använd en vattenflaska. En allt populärare metod är att använda sug av en plastflaska för att suga äggulan ur äggviten. Knäck ägget direkt i skålen den här gången. Se till att vattenflaskans mun är lite våt för att göra det lättare för äggulan att glida igenom. Pressa den lätt. När du placerar den över äggulan och släpper ut din klämma, bör sug dra äggulan i flaskan. [1]
  • Kasta äggulan, skölj flaskan och upprepa med de nästa två ägg.
  • Mer information om dessa metoder och mer finns i Separera ett ägg. Eftersom separering av ägg har varit avgörande för matlagning och bakning under lång tid finns det otaliga metoder. Om du inte är bekväm med de vanligaste metoderna för att göra detta, titta runt för att hitta en som uppfyller dina behov.
Förbereda en äggvit mask
Pisk äggvita (valfritt). Det är inte nödvändigt att göra detta, eftersom äggets struktur är mindre viktigt än själva näringsämnen. Det kan dock vara lättare att applicera en jämn päls på din hud på detta sätt. I en skål, använd en visp eller gaffel och slå ägget tills det är lätt och skummigt.
Förbereda en äggvit mask
Tillsätt citronsaft (valfritt). Att lägga till citronsaft kan hjälpa till att lossa hudormarna, men det är inte helt nödvändigt. Att juicer en riktig citron är det mest naturliga sättet, men butiksköpt citronsaft skulle göra det bra. Lägg till 1 matsked i din äggvita och blanda den. [2]
Förbereda en äggvit mask
Tillsätt honung (valfritt). Detta naturliga ämne hjälper din hud att läka och ger en barriär mot infektion. Blanda lite honung i äggviten med en gaffel eller visp. Applicera på ansiktet på samma sätt som om du bara använde äggvita. [3]
Förbereda en äggvit mask
Tillsätt bakpulver (valfritt). Detta kan enkelt kopplas ihop med något annat "valfritt" ämne. Bakpulver är bra för din hud på flera sätt. Först hjälper det att skapa en pasta som rengör och exfolierar din hud. För det andra hjälper det att neutralisera Ph-obalanser som orsakar akne. Slutligen hjälper natron att torka ut din hud och döda akne och andra bakterier. Försök lägga till en matsked och öka gradvis om det gör behandlingen effektivare utan att skada huden.
  • För att se liknande behandlingar, se den här guiden om att använda bakpulver för att behandla akne.

Applicera äggvita på din hud

Applicera äggvita på din hud
Måla på det första lagret av äggvita. Äggviten hjälper till att bli av med missfärgning av huden. Det är också packat med näringsämnen som är bra för din hud. När alla lager har torkats kan masken tas bort, vilket medför hudormar och missfärgning av akne. Du kan använda dina fingrar eller en liten borste för att applicera äggviten.
Applicera äggvita på din hud
Låt det torka. Innan du applicerar fler lager måste du först torka. Tanken här är att få flera lager för att skapa en tjock mask av äggvita på din hud. Om du inte låter varje lager torka kommer efterföljande lager helt enkelt att kombineras med de andra och kanske inte torkar snabbt eller jämnt. Genom att applicera ett tunt lager åt gången skapar du masken bit för bit. [4]
Applicera äggvita på din hud
Överväg att använda en bit vävnad mellan skikten. Ett sätt att säkerställa att du har separata men sammanhängande skikt är genom att sätta en ren bit vävnad eller toalettvävnad mellan dem. Efter målning på det första lagret, tryck omedelbart på vävnaden. Låt detta torka innan du applicerar fler lager. Du applicerar vävnad ovanpå varje lager innan det torkar.
Applicera äggvita på din hud
Applicera ytterligare ett lager av äggvita. Nu när du har en grund av äggvita måste du lägga till fler lager. Det ska gå tunt och jämnt och binda med det torkade skiktet. Lägg till vävnad ovanpå detta lager om du använder den metoden. [5]
Applicera äggvita på din hud
Upprepa en tredje gång (valfritt). Två lager av äggvita kan vara tillräckligt för många fall av hudormar. Men om du har många hudormar kan du använda ett tredje lager.
Applicera äggvita på din hud
Tvätta och skölj försiktigt. När du känner till det sista lagret och masken som helhet, hårt och torrt över huden är det dags att ta bort. Försök att dra bort masken, särskilt om du använde vävnad. Skölj ansiktet med vatten och använd en mild rengöringsmedel för att rengöra all äggvita från huden. Klappa huden torr för att undvika att irritera den.
Applicera äggvita på din hud
Upprepa tills pormaskar är borta. Du kanske inte ser pormaskarna på magiskt sätt försvinna efter en applikation. Vänta några dagar och gör denna behandling igen. Applicera masken ett par gånger i veckan tills hudormarna försvinner och håller sig borta.
Applicera äggvita på din hud
Färdiga.
Finns det sätt att bli av med akneärr?
Aloe Vera gel kvar i ansiktet i 10-15 minuter hjälper till att läka ärr.
Varför måste jag använda vävnad? Är det valfritt?
Hjälper till att hålla produkten i ansiktet och från att komma på andra saker. Det är valfritt, men rekommenderas.
Kan jag spara äggvita i kylen en annan gång jag vill göra den här masken?
Bäst att inte, eftersom ägg går dåligt mycket snabbt. Gör en liten sats varje gång du vill använda masken.
Är det okej att bara kombinera natron och äggvita?
Att kombinera dessa två objekt kommer inte att ha önskad effekt, så det är inte mycket som pekar på det.
Kan jag använda vanligt papper istället för mjukpapper?
Nej, eftersom det skulle vara alldeles för grovt på huden och kan skada den. Den klistrar inte heller lika lätt.
Är blandningen av aloe vera gel och äggvita lämplig för ansiktsmask?
Ja, det är lämpligt. Ägg har proteiner, din hud kommer att dra nytta av det. Men aloe vera gel kan också användas ensam.
Artikeln nämner att använda antingen toalettpapper eller ansiktsvävnad. Spelar det vilken typ? (dvs. skulle ett tjockare toalettpapper / Charmin fungera bäst?) eller tycker du att pappershandduk är ett bra alternativ?
Använd allt tillgängligt papper. Det behöver bara vara mjukt och absorberande. Du kan även använda trasa.
Kan jag bara använda honung istället för citronen?
Nej, du måste använda något citrus. Du kan använda apelsiner, limefrukter eller äppelcidervinäger. Vit vinäger kan också hjälpa.
solunumhastaliklari.org © 2020