Hur man lär känna den tjej du gillar i skolan

När det finns en tjej som du gillar på en skola, finns det en mycket god chans att du vill lära känna henne. Du kan lära känna alla tjejer på alla skolor, det är lättare än du tror. Lite tid, några vänliga ord och några flörtig handlingar och du känner henne som handen på baksidan. Kom igång i steg nummer ett nedan.
Prata med henne. Du behöver inte höra henne i hennes skåp eller följa henne hem från skolan. Om du ser henne prata med en grupp, gå med i gruppen. Om hon ser uttråkad eller sitter ensam, gå över och chatta. Hon tror att du är vänlig och trevlig.
Gör hennes gynnar. Rusa till hennes hjälp om hon tappar sina böcker i hallen. Hämta hennes blyertspetsare om den rullar av hennes skrivbord. Låna hennes pennor, hjälpa henne med sitt hemarbete, erbjuda henne dina snacks. Bli bara inte hennes slav.
Flört , men inte desperat. Flirta inkluderar: leende på henne, kort ögonkontakt, skrattar åt hennes skämt, etc. Det inkluderar inte: stirrar i minuter i slutet, plocka upp rader eller linda dina armar runt henne. Om du gör det, tror hon att du är läskig och desperat.
Få henne att känna sig speciell. Komplimang hennes tröja eller teckning för konstklass. Om du båda pratar i samma grupp, fokusera din uppmärksamhet på henne. Gå henne till hennes skåp. Visa att du bryr dig om henne och är intresserad av henne. Försök att inte prata med andra flickor förutom henne så att hon vet att du bara har ögon för henne.
Prata med hennes vänner. De är vanligtvis mycket angelägna om att hjälpa dig. De kan ha användbar information du kan använda för att lära känna henne, som hennes favoritmat, filmer, vad hon gillar i en kille, (pokker, du kanske till och med får reda på att hon har en kross på dig!) Och om hon redan råkar ha en pojkvän!
Var du . Ändra inte dig själv för en tjej, någonsin. När allt kommer omkring, du vill lära känna henne, inte bli henne intresserad av någon sammansatt personlighet. Om hon verkligen är tjejen för dig, kommer hon att gilla dig för exakt vad du är!
Stolta över ditt utseende. Dusch . Kamma ditt hår. Rulla på antiperspiranten. Bär rena, väl anpassade kläder. Ingen flicka vill ha en illaluktande kille som har sina byxor runt knäen och lär känna henne. Överdriv inte heller på yxan eller annan doft. Lite är bra. Mycket kommer att få hennes ögon att vatten och hennes mage vända.
Bjud ut henne. Att gå ut på ett datum hjälper dig verkligen att lära känna henne. Nu när du vet lite mer om varandra och hon är medveten om att du gillar henne, bekräfta det officiellt. Ta ett djupt andetag och gå upp till henne när hon är ensam, inte omgiven av vänner. Prata lite och ta sedan upp nästa skoldans eller fråga vad hon gör på fredagen. Om hon avstår helt och berättar att hon bara vill vara vänner, ler och håller med om att det är till det bästa. Om hon säger att hon är upptagen, och verkar som om hon menar att hon är upptagen, inte bara undvika att träffa dig, än berätta för henne att berätta nästa gång hon är tillgänglig. Under tiden fortsätter du att vara hennes vän. Du vet aldrig vad som kan hända härnäst.
Hatar henne inte om hon inte vill träffa dig! Hennes föräldrar kanske inte låter henne träffa, eller så kanske hon är i en komplicerad situation (kanske är hennes bästa vän galet kär i dig). Det är möjligt att hon verkligen uppskattar dig som vän och inte vill ha ett närmare förhållande för att skada det. Så fortsätt att vara en kompis !!
Låt inte en tjej dra nytta av dig eller förändra dig. Du är din egen person och hon borde respektera dig för det.
Ta inte det för hårt om hon avvisar dig. Det var kanske inte meningen. Det finns gott om fisk i havet.
Om hon säger ja, fortsätt att vara trevlig och vänlig och gratis för henne medan du går in (och efteråt om du går sönder).
Försök aldrig starta en relation med en tjej som redan har en pojkvän. Antingen lämnar hon honom och DÅ kan du göra ett drag, så kommer de inte att bryta upp och du borde gå vidare.
Försök inte ändra henne! Det är menar, och hon låter dig förmodligen inte komma undan med det.
solunumhastaliklari.org © 2020