Hur man får en söt och bubblande personlighet

Du behöver inte vara en född extrovert för att ha en personlighet som lyser av entusiasm. Att utveckla en söt och bubblande personlighet kan uppnås genom en serie små förändringar i syn och livsstil. Det bästa med att upprätthålla en uppförande som bubblar av värme är att det handlar om att ta hand om dig själv.

Förblir positiv

Förblir positiv
Ha en positiv världsbild. Att vara bubblande innebär att utveckla en positiv syn för att hitta det bästa hos andra människor medan du lyfter deras humör med din inställning.
 • Omskriva negativa tankar som positiva. Till exempel, istället för att tänka "Jag är så orolig för att avsluta denna uppsats", tänk "Jag är så upphetsad att skriva en bra uppsats."
 • Hitta de positiva sakerna i livet. Till exempel, i stället för att känna dyster om en regnig dag, situationer, uppskattar det lugnande ljudet av regnet istället.
 • Grattis själv med dina prestationer och styrkor. Var vänlig mot dig själv, utveckla en känsla av stolthet och jämför inte dig själv med andra.
Förblir positiv
Vet hur man lindrar stress. Ingen vill agera bubblande och utgående när de är stressade. Om du någonsin känner dig nervös eller orolig, ta dig en minut för att fokusera på din omgivning, ta en serie djupa andetag, ge dig själv några positiva bekräftelser och gå tillbaka till den sociala situationen när du känner dig redo. [1]
 • Andra sätt att lindra stress är att meditera och grunda.
Förblir positiv
Håll dig energisk! En sund upp-och-gå-attityd är ett måste om du vill ha energi att vara bubblande och pratsam.
 • Träna 20 minuter eller mer om dagen. Prova aktiviteter som håller din energi uppe utan att beskatta ditt hjärta som yoga, pilates och lätt jogging. [2] X Forskningskälla
 • Få minst sju timmars sömn, helst åtta till nio om du kan. Gör en rutin ur sänggåendet så att du får tillräcklig sömn blir en vana.
 • Ät en balanserad diet med mycket protein, energistödande mineraler som mangan och omega-3-fettsyror. Lägg till några mandlar, lax, bönor och spenat i din diet. [3] X Forskningskälla

Blir bubblande

Blir bubblande
Bära söta kläder. Alla har sin egen uppfattning om vad söta betyder för dem, så gör ditt bästa för att bära kläder som gör att du känner dig attraktiv och säker. Du behöver inte spendera timmar framför en spegel varje dag, bara ta dig tid att välja kläder som lyser ditt humör.
 • Bär till exempel en t-shirt från ett band du tycker om, även om de flesta inte känner igen bandet.
 • Bär udda accessoarer som du älskar oavsett om de är i stil eller inte.
 • Försök gå till sparsamhet butiker för att hitta unika kläder som gör att du sticker ut utan att bryta banken.
Blir bubblande
Var uppmärksam på hygien. Även de mest glittrande personligheterna kan inte gå mycket långt utan god hygien. Håll andan fräsch, din kroppslukt under kontroll och dusch regelbundet så att ditt utseende får människor att stanna. [4]
 • Försök inte att maskera dålig kroppslukt med parfym. Det eliminerar inte lukten utan täcker den istället. Håll en ren kropp först, tillsätt sedan parfym senare, om så önskas.
Blir bubblande
Använd öppet kroppsspråk. Korsa inte armar och ben om du kan hjälpa det. Se människor direkt i ögat, le för att visa människor att du är glad att se dem, luta dig till samtal med din kropp och var inte rädd för att visa en lämplig nivå av tillgivenhet med människor du känner väl, till exempel en vänlig kram .
 • Genom att korsa armarna och slänga dig kommer du att lossna i slutet och oåtkomligt, vilket är precis motsatsen till söt och bubblande.
Blir bubblande
Lär dig att förfalska förtroende. Använd självhäftande "jag" uttalanden för att prata om dina känslor och undvika att tala negativt om andra. Sprid inte heller skvaller, eftersom det ofta tyder på problem med självkänsla och tenderar att isolera andra.
 • Lägg inte ner andra för att få dig att må bra. Du kan faktiskt fortfarande vara säker när du komplimanger andra.
 • Om du har problem med att må bra om dig själv, titta på dig själv i spegeln varje dag och ge dig själv en liten komplimang. Det kan vara enkelt, som din ögonfärg.
Blir bubblande
Skratta med lätthet. Alla kan vara självmedvetna om sitt eget skratt, men att sprudlande innebär att äga det skratt så att du kan visa människor att du är lättsam. Du bör bara försöka knäcka positiva skämt som inte kommer på andras bekostnad. Skratta verkligen av andras skämt, även om de inte är det roligaste du någonsin har hört.
 • Hitta humor i det dagliga livet så att du kan hålla dig själv och din väns liv livliga. Prova att dela roliga videor eller memes varje dag på sociala medier.
 • Du behöver inte vara komiker för att ha ett gott sinne för humor. Om du inte kan tänka på ett skämt, skratta åt någon annans skämt eller hitta befintlig humor i din omgivning, som en fånig hund.
 • Tvinga inte ett skratt. Lär dig att göra dina skratt uppriktiga även om du hittar humor i någons skämt som inte är den bästa punchlineen genom tiderna. [5] X Forskningskälla

Att umgås som en fjäril

Att umgås som en fjäril
Var hjälpsam. Att hitta sätt att hjälpa människor är ett av de enklaste sätten att bilda vänskap. Små saker, från att hjälpa människor att bära tunga föremål, till större gester, som att fråga någon vad som är fel när de är upprörda, kan vara grunden för varaktiga vänskap.
 • Kom också ihåg att vara respektfull. Om någon förnekar dig själv, tvinga inte den, särskilt om det är något de tydligt kan hantera på egen hand.
Att umgås som en fjäril
Tänk på hur dina kunskaper kan gynna någon. Om du har svårt att hitta en anledning att slå upp en konversation, låt dina egna talanger prata för dig. De kommer ihåg din vänlighet och uppskattar din vilja att hjälpa.
 • Om du till exempel är tekniskt sinnad och någon har problem med sin dator kan du erbjuda hjälp med att felsöka problemet.
 • För erfarna musiker, ge dem som just har börjat lektioner eller hjälpsamma tips.
 • Talangfulla sömmerska kan hjälpa om någon har ett lätt att fixa hål i kläderna.
Att umgås som en fjäril
Samarbeta med de människor du interagerar med. Du kan få din personlighet att lysa helt enkelt genom att lyssna på de människor du pratar med. Ta ett genuint intresse för deras liv och ställa tankeväckande frågor för att låta dem veta att du verkligen bryr dig. [6]
 • Arbetet är en stor stress i människors liv. Om de tydligt har att göra med arbetsångest, fråga dem om problemet och fråga hur deras arbete är.
 • Många människor försöker ofta hålla tillbaka starka negativa känslor för att lättare umgås. Om någon tydligt håller tillbaka tårar, låt dem lufta mot dig och lyssna på deras berättelse.
 • Fråga om en hobby, organisation eller klubb som någon är involverad i. Ett bra sätt att lära känna någon när du visar upp din bubblande personlighet är att engagera sig med någon om deras intressen även om du är helt obekant med vad dessa intressen är.
Att umgås som en fjäril
Lär dig att vara vänlig mot alla. Att vara bubblande betyder att närma sig alla du möter med en vänlig inställning, även om de är vackra eller negativa. Medan den gyllene regeln kanske känns som en kliché, är den en standard etisk kod eftersom den är så effektiv.
 • Om någon är otäck eller förolämpar dig är det bästa försvaret att helt enkelt säga något som "Ha en trevlig dag" och sedan lämna konversationen. På det sättet behöll du din bubblande, positiva attityd utan att ge dem tid att gå över dig.
 • Att vara vänlig mot främlingar är särskilt viktigt. När du träffar någon för första gången, introducera dig själv för att upprätta en anslutning och hitta något som kan komplettera dem med t.ex. kläder.
 • Behåll dina befintliga vänskap. Håll koll på din väns födelsedagar och andra speciella datum, samt se till att du får tid att kolla upp dem och se till att allt går bra i deras liv.
Att umgås som en fjäril
Visa respekt. Var uppmärksam på de sociala normerna för de människor du pratar med. Ställ dig själv frågor som:
 • Strider de bort från förbannelser?
 • Vilka är några av deras intressen som du kan relatera till?
 • Gör de råa och sarkastiska skämt eller föredrar de mer hjärtligt samtal?
Att umgås som en fjäril
Skapa anslutningar mellan vänner. Ett enkelt sätt att förvandla en grupp frånkopplade bekanta till en snäv samhällskrets är att presentera människor du tror skulle uppskatta varandras företag. En nära grupp vänner gör det också lättare att hålla kontakten med allas liv.
 • Gruppera människor med gemensamma intressen. Om du känner till två olika människor som älskar samma band eller genre, försök att introducera dem till varandra för att stärka din sociala krets och utöka vänskap.
 • Att starta en klubb kan vara ett bra sätt att organisera människor som du inte redan känner till för ett gemensamt intresse.
 • Studiegrupper är ett annat utmärkt sätt att skapa en grupp vänner medan de håller sig akademiskt produktiva. [7] X Forskningskälla
Var äkta. Hitta ett sätt att vara dig själv även om du befinner dig i nya och obekväma situationer.
Var en social kameleon. Att prata med människor utanför din egen sociala grupp kan öppna din personlighet och låta dig vara bekväm i en mängd olika situationer.
Följ någon du tittar upp till. Tänk på människor som har personligheter du vill efterlikna och försök att ta ledtrådar från dem.
Tvinga inte entusiasm. Det är lätt att berätta när någon försöker för hårt så gör positivitet till något som kommer naturligt från din personlighet.
Skapa tid för dig själv. Det är avgörande att ge dig själv tid att sitta med dina egna tankar så att du inte är rörig med sociala aktiviteter.
solunumhastaliklari.org © 2020