Hur man får någon att utveckla en krasch på dig

Någonsin undrat varför killar eller flickor som inte är lika bra som du på vissa sätt (dvs inte ser så bra ut som du gör eller är mindre intelligenta än du) verkar vara mer framgångsrika med att ha motsatt kross på dem, medan ingen gillar du, trots alla dina fantastiska funktioner? Om detta någonsin har hänt dig har du säkert undrat "Vad är fel med mig? Vad har andra och jag inte? ”. Läs artikeln för att ta reda på vad du ska göra för att människor ska utveckla en krasch på dig.

flickor

flickor
Se söt ut . Om du inte är van vid ta hand om dig själv , det är en bra anledning att börja förbättra något om dig själv. Först och främst, försök att inte se tråkig eller slarvig ut; Det är en enorm avstängning för någon kille, om han inte har något emot det. Lämna det gamla, dammiga jeanset och den enorma T-shirt för något mer smickrande. Bär något som får dig att känna dig säker .
  • Ha en känsla av stil. Okej, du kanske inte är den typen av tjej som pamprar sig själv hela dagen, men var inte rädd för att ta modrisker. Gillar du ljusa färger? Visa honom hur fantastisk du är. Uttryck din individualitet med örhängen, halsdukar eller vad som helst som gör att du känner dig vacker. Oroa dig inte för att passa in; du är en trendsättare!
  • Gå inte överbord med sexiga kläder. Visa honom att du är vacker utan att behöva ge bort alla varor. Sexig är bra. Trashy är riskabelt.
flickor
Var söt till pojkar. Alla gillar tjejen som fungerar som en tom pojke , men låt inte pojkarna glömma att du också är en härlig kvinna. Säg vänliga saker till honom, skrattar åt hans skämt , få honom att känna att han är fantastisk . Det kommer att få honom att be om ditt nummer säkert.
  • Försök inte att imponera på honom genom att krama som en sjöman. Kom ihåg att agera som en dam.
  • Tala med honom i mjuka toner. Påminn honom om hur feminin du kan vara.
  • Komplimenter killar. En ärlig komplimang kan gå långt. Om du gillar någon, komplimanger dem med de egenskaper du gillar med dem. Komplimenter inte dem för mycket eller skym inte.
  • Agera romantisk och känslig. Låt killarna veta att du behöver bli tillgiven. Ibland, om du inte berättar dem direkt, kan de till och med glömma att du har känslor också. Tala ditt sinne!
flickor
Häng med flickorna då och då. Även om killar ofta inte förstår vänskap mellan flickor kommer de att respektera dig om du visar dem att du har dina egna vänner. Var inte rädd för att visa din sociala oberoende.
flickor
Var mystisk . Flickors små hemligheter är fascinerande för killar. Ge inte bort för mycket information, du vill att den pojken vill ha mer!
flickor
Var inte ond. Menade flickor kan vara populära, men de hamnar ofta ensamma. Tro det eller inte, killar tycker att kattstrider är ganska läskiga och de kommer tillbaka när de ser hur du kan vara ibland. Det är inget fel med att vara trevlig . Visst kan du stå upp för dig själv utan att vara menig, eller hur?

Killar

Killar
Var dig själv. Det händer oftast när en kille försöker agera för en ny tjej han kommer att se ut som en pretentiös oaf. Att vara dig själv är en mycket bättre metod. Inte bara det, men flickorna som gillar dig kommer att vara de du kommer att få på med mycket mer, varför? Eftersom de delar dina verkliga intressen, inte falska de du gjorde upp för att imponera på människor. Och dessutom går många flickor för dorky killar, det är väldigt sött.
Killar
Var sportig . Inte bara att det att vara bra på sport kan imponera på en tjej, utan det tonar också upp musklerna, vilket förbättrar ditt kroppsutseende och gör ser mer manlig ut.
Killar
Var rolig och göra skämt. Alla gillar roliga killar; ett bra sinne för humor är mycket uppskattat av de flesta. Även om du inte kan säga ett skämt att rädda ditt liv, kommer flickor att uppskatta dig för att du försöker.
Killar
Visa din känsliga sida . Detta är kanske det svåraste för killar att göra; vissa vill hellre bita på tungan för att undvika att säga något relaterat till sina känslor än att faktiskt säga det. En tjej är mycket nöjd med att få reda på att killarna ha känslor. Att visa att du kan bli skadad, att du bryr dig, är inte en svaghet. tvärtom, det betyder att du hade styrkan att övervinna din rädsla för sårbarhet.
  • Å andra sidan, gå inte med att tycka synd om dig själv. Var en man när du behöver; att vara rädd för allt och alla kommer inte att få dig för långt. När du har problem, möter du dem och försök lösa dem istället för att förneka deras existens.
Killar
Handla inte bättre än flickor. Alla är lika, och det är inte 50-talet. Ridderlighet är inte detsamma som att nedlåtande någon.
Killar
Vara mogen . Visa henne att du kan intelligent konversation . Burping tävlingar och potta humor är roliga, men tänk på din publik. Vissa flickor tycker att saker är omogna.

Båda könen

Båda könen
Ser lättillgänglig . Att agera kallt och avlägset kan tyckas svalt, men det är en avstängning för andra människor. Om du inte agerar öppen och tillräckligt tillgänglig, inte ens flickor / killar det som du kommer att ha modet att prata med dig.
Båda könen
Flört . Det första steget i att få en pojkvän / flickvän är att uttrycka intresse för den personen. Var inte rädd för att du blir avvisad. trösta dig själv med att tänka att du åtminstone har provat. Med tiden kommer du att bli bättre på att flirta förbättra dina chanser att få någon att gilla dig.
Båda könen
Uttryck tillgivenhet . När du gillar någon, tipsa det till dem eller berätta direkt för dem. Ju mer kärlek du ger, desto mer får du. Rör vid dem mjukt, lek med håret - det är små gester som uttrycker tillgivenhet och får dig att känna dig närmare andra. Hjälp dem när de behöver hjälp och förstå när de pratar om sina problem. För att sammanfatta det, visa dem att du bryr dig om dem.
Båda könen
Var självsäker . Förtroende är nyckeln; det är det som gör skillnaden mellan det "heta" och det "inte". En person kan verka helt fantastisk även om de inte är så i verkligheten på grund av sitt förtroende. Förtroende är sättet att få människor att erkänna vilken underbar person du är. Om du inte ser dina egna egenskaper, hur skulle du förvänta dig att andra ser dem? Hitta något du gillar om dig själv och pek ut dem till pojkar / flickor. Förbättra dina bästa funktioner ; inte bara i ditt utseende, utan också i din personlighet.
Båda könen
Har ett gott rykte. Det betyder inte nödvändigtvis att du måste vara populär för att bli gillad av motsatt kön (även om det skulle hjälpa), men att ha ett dåligt rykte minskar dina chanser att få en betydande annan. Om du har ett rykte som promiskuös / spelare, weirdo, nörd, skvaller, menig tjej / kille etc., skulle det vara mindre troligt att folk pratar med dig på grund av de fördomar de har om dig.
Båda könen
Gör det första steget . Det händer ofta att personen du gillar inte gör det första steget; du har två alternativ: antingen att vänta tills den andra initierar en flörta (som aldrig kan hända), eller att göra något själv. Detta gäller inte bara pojkar, även om traditionen är att pojken ska göra det första steget; men det är inget fel om en flicka gör det heller. Tvärtom, det rekommenderas till och med; killen beundrar ditt mod.
Båda könen
Bli inte nervös! Om du fixerar hur rädd du är, kommer du att psyka dig själv. Allt du gör, gör det med förtroende. När du pratar med någon du gillar, var lugn och försök att inte göra det rodna eller agera nervös. Det finns inget att vara rädd för; de är förmodligen lika nervösa som du är.
Båda könen
Gör ett bra första intryck . Det är orättvist, men det första intrycket du lämnar till någon kommer troligen att kvarstå i deras minne under lång tid och vara den tyngsta faktorn för att påverka den personens åsikt på dig, även om det är ett fel intryck.
Båda könen
Ta hand om ditt utseende. Detta gäller för flickor Pojkar; inte bara flickor är de som ska se bra ut för det motsatta könet.
  • Att ha en hög personlig hygien är det minsta du kan göra för att förbättra ditt utseende. Luktar inte; ta duschar och använd deodorant och kanske doft om du vill. Ha trevligt, rent hår och rena tänder; se till att munnen inte luktar heller. Rengör och klipp naglarna, låt dem inte växa för länge - särskilt om du är pojke. Bär rena, strykade kläder.
  • Var välklädd. Kläderna får inte nödvändigtvis vara mycket dyra, men de måste alltid vara rena, passande för din storlek och lämpliga för din kroppstyp. Mycket viktigt: klä dig smakfullt. Okej, du kanske inte är en expert på att välja rätt kläder för dig och kombinera dem, men be åtminstone om råd från någon som är en. Det är avgörande att inte se ut som din blinda mormor plockar dina kläder.
Båda könen
Leende . Leende får dig att se snyggare ut mer charmig och mer älskvärd. Ett äkta leende kan lysa upp någons dag. Det är det bästa sättet att uttrycka intresse för någon, på ett sätt som du inte har några chanser att lura dig själv.
Båda könen
Var inte irriterande . Att vara irriterande kan tyckas roligt för dig, men det är verkligen inte kul för dem du irriterar. Lite retas eller spela då och då är acceptabelt, till och med välkomet i vissa fall, men att vara irriterande regelbundet är det perfekta sättet att slå tillbaka pojkar / flickor.
Båda könen
Var vänlig . Att vara ond med andra människor utan anledning eller att behandla dem som smuts får dig att träffa listan "Mest hatad". Ingen gillar ovänliga, motbjudande människor.
Båda könen
Och naturligtvis vara dig själv. Det kommer verkligen att finnas många människor som gillar dig för dig, inte bara ditt utseende. Dessutom, om du krossas för att du är i fotboll / cheerleading-teamet, men ingen vet din passion för att sjunga / karate, vad är då poängen?
Ett av de egenskaper de flesta letar efter i motsatt kön är intelligens. Spela inte dumt bara för att undvika att bli märkt som en nörd; dessutom, ge aldrig fel svar med avsikt bara för att visa att du inte är nerdy. Det enda du kommer att sluta med är ett dåligt betyg och ett skratt från klasskamraterna som tyckte att ditt svar var löjligt.
Att reta någon på ett vänligt sätt är ett sätt att uttrycka ditt intresse för den personen.
Klä dig i din komfortzon. Till exempel om du gillar korta kjolar men bara i en viss längd ska du bära den längden och om du gillar långa kjolar gör samma sak. Detta gäller smink, hår och kläder.
Få över tron ​​att du bara ska krossa människor som tillhör den subkultur du är i. Vi är alla människor; vi har inte fötts som preps / emos / skatare / gangsters / scen barn / punkare / jocks / vad som helst. Etiketter är för soppburkar, inte människor. Försök att korsa gränserna som sätts i de oskrivna klasserna i gymnasieskolan och bli vänner med alla. Du kommer att upptäcka några riktigt trevliga människor; och några riktigt heta killar / flickor som du inte har märkt förrän nu.
Bär en sexig doft. När du står riktigt nära någon är en trevlig doft en stor tändning.
Det är några saker som du inte behöver ha en artikel för att säga att du ska känna dem - ingen knäppning, prutning, näsplockning och så dåliga vanor, snälla.
Att ha en hälsosam livsstil. Ta hand om din kropp. Det första steget för att få någon annan att älska dig är att först älska dig själv, och det bästa sättet att göra det är att äta rätt, få mycket vila och träna.
Ha tålamod. Oavsett hur du är, kommer någon att bli kär i dig också; vänta bara på att rätt person kommer.
Gör inte något konstigt eller ut ur det blå. Det kommer att göra att du verkar konstig helt.
Kom ihåg att att krossas inte bara handlar om att vara fysiskt attraktiv. Om du vill att människor ska krossa dig måste du göra lite mer än att bara flirta och se bra ut. Du vill inte att folk ska säga om dig "Han / hon är riktigt sexig, jag skulle gärna tillbringa en natt med honom / henne", men "Han / hon är så bedårande, jag tror att jag är kär i honom /henne". Se skillnaden?
solunumhastaliklari.org © 2020