Hur man håller en flickas hand

Du kan vara nervös när du håller en flickas hand, oavsett om din flickvän vill hålla händerna mer eller om du vill göra ett drag på din kross. Oavsett din anledning för att vilja hålla en tjej hand, det första du måste göra är att koppla av. Efter det måste du komma nära henne och försiktigt ta handen. Att hålla händer är ett utmärkt sätt att visa tillgivenhet och är inte så hårt eller läskigt som det låter. Om du vill komma igång nu, se Steg 1.

Att göra din strategi

Att göra din strategi
Få henne att känna sig speciell. När du ser flickan, säg hej, ta ögonkontakt, ge henne en våg och börja prata med henne. Om det är första gången du håller i handen, kan du båda vara lite nervös, så det är viktigt att sätta båda er till hands först. Även om att hålla handen är en oskyldig gest, kommer det med en nivå av intimitet, [1] så du borde ha en god känsla av att flickan gillar dig innan du går. Även om du lägger armen runt henne eller lägger en hand på knä kan det ses som mindre intimt än att hålla handen, så försök att inleda annan oskyldig fysisk kontakt innan du håller handen först.
Att göra din strategi
Kom närmare. Om du sitter, lägg bara handen ner en tum bort från hennes. Detta kan hjälpa dig att läsa hur hon är redo att hålla händerna - om hon rör sig närmare din hand, är hon förmodligen redo för mer. Om du står och går tillsammans, försök att komma närmare henne tills dina händer är bara några cm från varandra.
Att göra din strategi
Ta kontakt. Du bör ta lite fysisk kontakt innan du går vidare och tar tag i hennes hand. Om du står, lägg en arm runt hennes axel och borsta mot armen tills du når hennes hand, eller fortsätt att gå och försiktigt "oavsiktligt" röra händerna tills du tar hennes hand i din känns naturlig. När du är redo att ta kontakt kan du välja mellan olika sätt att hålla handen på.
  • Försök att vara så avslappnad som möjligt innan du tar kontakt. Ju nervösare du är, desto mer sannolikt kommer du att ha svettiga händer! Naturligtvis är detta inte värst i världen, men om du kan undvika det är det fantastiskt.
Att göra din strategi
Var inte upprörd om hon inte är med på det. Till skillnad från vad du kanske tycker, är det inte alla flickor som älskar att hålla handen. Om hon drar sig bort för att hon inte är intresserad av dig, får du meddelandet ganska snabbt eftersom hon kommer att rymma med hela kroppen och kommer att se generellt obekväm ut. Men det finns en god chans att hon bara inte håller i handen eftersom hon tycker att det är kornigt eller för att hon är nervös att hon har svettiga händer eller något, så oroa dig inte för mycket; du kommer att räkna ut det så småningom.

Behärska handhållningstekniker

Behärska handhållningstekniker
Skjut handen under hennes. Detta är en djärv och effektiv manöver. Om du är nervös, låt bara kanterna på dina händer röra lite innan du går in för att döda. Skjut bara handen långsamt och försiktigt under hennes hand så att hennes hand ligger ovanpå din. Du kan flytta handen lite runt för att försiktigt leka med fingrarna. Det här fungerar bra när du sätter dig ner.
Behärska handhållningstekniker
Lägg handen ovanpå hennes. Detta är en annan intim teknik. Flytta bara handen så att den är över hennes hand och försiktigt klappa eller röra hennes hand. Om du känner dig mer bekväm kan du till och med ge henne handen några skonsamma pressningar eller till och med en massage. Detta kan vara en bra handhållningsteknik om du sitter på en restaurang eller ens tittar på en film. Det blir inte så tröttsamt som att hålla handen när du går kan bli, för du kan bara koppla av och vila handen ovanpå flickans.
Behärska handhållningstekniker
Gör handflatan till handflatan. Detta är ett vanligt sätt att hålla en flickas hand. Flytta bara handen så att handflatorna vetter mot varandra. Du kan till och med försiktigt smeka hennes handflata om du sätter dig ner och känner dig mer lekfull. Du kan göra detta mer avslappnad hand som håller drag innan du helt håller fast händerna.
Behärska handhållningstekniker
Fäst händerna. När du har berört handflatorna kan du sammanfoga fingrarna och helt knyta händerna. Detta kan fungera oavsett om du sitter ner eller står upp, även om det antagligen är mer typiskt för par som står upp och går. Du kan hålla hennes hand passivt, bara klämma fast den eller smeka fingrarna lite. Om du går medan du håller i handen och känner dig lekfull kan du till och med svänga händerna fram och tillbaka lite. [2]
Behärska handhållningstekniker
Håll pinkies. Detta är ett annat flirtigt och roligt sätt att hålla handen på. Flytta helt enkelt din pinkie mot hennes och lås pinkies. Det här är roligt eftersom du kan dra isär eller komma närmare varandra och bara vara lekfull med varandra. Du kan också prova den här när du går, vilket kan vara kul om du svänger händerna fram och tillbaka lite. Du borde förmodligen vänta tills du är bekvämare att hålla handen på vanligt sätt innan du gör detta.

Att bli en proffs

Att bli en proffs
Vet att det är okej att ta en paus. När du börjar hålla handen behöver du inte spendera resten av kvällen, promenad eller filmen där. Det är okej att ta en paus, oavsett om det är för att dina händer är svettiga, din hand blir trött eller för att du bara känner för det. Avbryt bara kontakten försiktigt istället för att plötsligt släppa flickans hand, så kommer du att ha det bra.
Att bli en proffs
Blanda det. Du behöver inte klämma fast hennes hand, låsa pinkor eller lägga din hand ovanpå flickan hela tiden. Blanda upp dina handhållningstekniker så att du inte får flickan att känna att hon håller en slapp fisk i handen. Att stimulera hennes hand för mycket kan få henne att känna sig för vanvettig, men bara genom att låta din hand sitta där kan få handen att känna sig lika romantisk som att studera för ett geometri-test, så hitta en balans mellan att smeka hennes hand, inte smeka den och flytta mellan olika handhållningstekniker.
Att bli en proffs
Kyss hennes hand. Om handhållningen går bra och du och flickan verkligen slår av den, lyfter hennes hand mot munnen och kysser baksidan av hennes hand. [3] Du kan till och med göra ögonkontakt när du gör det för en mer intim touch. Detta är en mycket romantisk gest, och du bör använda den sparsamt. Men om du gör det vid rätt tidpunkt - som i slutet av en trevlig handhållningssession - kommer det verkligen att göra henne gilla dig!
Prata med henne. Att agera som att hålla handen är en vardag.
Var försiktig; hon kommer inte att gilla det om du bara går vidare och plötsligt tar tag i den.
Se till att hon är bekväm. Handla inte som om du är en expert, men agera lite blyg.
Separera händerna om de blir för svettiga. Ingen gillar att hålla en svett hand. Att använda lite antiperspirant på dina händer i förväg kan vara förvånansvärt effektivt.
Håll inte handen för löst eller för hårt och se till att hon är bekväm.
Pressa handen lite för att ge henne ett ryck.
Ta din andra arm och ta den runt midjan och gnugga överarmen (höger om armbågsområdet).
Vet var dina gränser ligger. Om du korsar dem kanske hon inte vill ha något att göra med dig.
Om du känner negativ energi från henne till dig är det kanske inte den bästa tiden att försöka hålla handen.
Fortsätt inte försöka ta tag i hennes hand om hon inte svarar positivt på dig.
solunumhastaliklari.org © 2020