Hur man ser fantastiska men enkla ut (tonårstjejer)

Nästan varje tjej vill ser helt fantastiskt ut , men vill du ärligt ser ut som en starlet när du är i skolan? Här är artikeln om hur man fångar den mycket avundade looken.
Ta hand om ditt hår. Fantastiskt hår märks alltid. Om du inte vill gå överbord, räta håret , eller lägg några naturliga lockar i det. Tvätta håret tre gånger i veckan. Använd ett trevligt luktande schampo eller balsam.
  • Lägg bara till balsam i spetsarna i ditt hår, så gör det att det ser fet ut.
Överväg att använda smink. Makeup är ofta en sak som människor inte kan sätta fingret på som gör att du ser så bra ut. Om din hud bryter ut, fundament är viktigt. Ansiktspulver förhindrar ditt ansikte från att bli blankt och undviker rodnad. Neutral ögonskugga förbättrar verkligen ditt utseende utan att någon vet. En väsentlig för att se fantastiska är fantastiska ögon. En tunn linje av brun eyeliner verkligen får fram ögonen utan att människor inser att du ens bär det. Krulla dina ögonfransar och bär svart mascara för att ytterligare ta fram ögonen och täcka din eyeliner.
  • Makeup är helt valfritt men kan öka vissa människors förtroende.
Bära bekväma kläder. Till exempel kanske du vill bära söta, flickaktiga skjortor, magra jeans (tillräckligt täta för att vara smickrande och tillräckligt lös för att inte tappa cirkulationen), skjorta-jeans och långa, flytande skjortor. Gå inte överbord, men se till att du ser snygg ut (såvida du inte gör något rörigt som träning eller målning).
  • Experimentera med olika stilar och bär det som gör dig bekväm.
Se efter din kropp. Du behöver inte vara mager för att se söt ut, men du måste göra det var hälsosam . Träna ett par gånger i veckan, ät en sallad istället för den feta ostfriesen och få lite frisk luft för att ge huden en sund glöd. Men svälta inte dig själv.
  • Fokusera på att vara frisk snarare än mager.
  • Om du är vegetarian eller vegan, se till att du äter sunt och får tillräckligt med näringsämnen.
Ha en bra attityd. Var vänlig för många människor, få fantastiska vänner , och leende . Var aldrig oförskämd, men var försiktig. Ha kul när du kan.
  • Maskera inte dina känslor. Om du inte känner för att le, behöver du inte.
Accessorize . Du kan bära ett enkelt armband eller ett enkelt halsband. Du kan också bära örhängen.
  • Var försiktig med långa örhängen eftersom de kan riva dina öron.
Skaffa saker du gillar. Vilka saker du alltid har reflekterat vem du är så var bara enkel som att ha en ryggsäck istället för handväska för vardagligt bruk.
  • Du behöver inte få något bara för att det är populärt. Få vad som gör dig lycklig.
Behåll din tillbaka rakt . Detta kan hjälpa dig att se mer säker och är bättre för ryggen än att slänga.
Äta sunt livsmedel. Att ha enstaka behandling är okej, men gör det inte till en vana.
Träning . Detta håller dig frisk och kan öka ditt självförtroende och humör.
Skaffa sig tillräckligt med sömn . Det rekommenderas att du får 8-10 timmars sömn per natt.
Drick mycket vatten : det gör din hud fuktig.
Le och vara säker på dig själv.
Var glad . Det viktigaste att göra är att känna sig bekväma och lyckliga. Dölj dock inte dina känslor. Om saker och ting går över dig, var inte rädd för det tala om det .
Ta bort all smink med en makeupborttagare innan du lägger dig.
Håll huvudet uppe och undvik att stirra ofta på marken.
Gå inte överbord med smink. Makeup kan vara dåligt för din hud om den bärs för ofta.
Svälta inte dig själv. Om du känner att du behöver gå ner i vikt, kontakta en läkare om hur du gör det på ett säkert sätt. Kosta aldrig hemligt, det kan leda till en ätstörning .
solunumhastaliklari.org © 2020