Hur man gör skolmaterialshopping kul

Det är den tiden på året igen. Du måste shoppa med skolmaterial. Bara du, ett syskon och en billig förälder. Inte för spännande. Men varje shoppingtur kan vara kul med rätt motivation.

Förbereder för shopping på skolmaterial

Förbereder för shopping på skolmaterial
Ställ in ett datum med din förälder / vårdnadshavare för skolmaterialshopping. Ta dig lite tid att sitta ner med dina föräldrar och diskutera detta. De flesta skolor öppnar i augusti eller september, så gör din inköpshandel en månad innan skolan öppnas.
Förbereder för shopping på skolmaterial
Ring några av dina vänner. Ta några av dina vänner med dig för att göra shoppingmöjligheter i skolan roliga. Han / hon kan hjälpa dig att bestämma dig för coola skolmaterial. Se till att berätta för dina vänner datum och komma överens om en tid. Se bara till att din vän (er) INTE har köpt sina skolmaterial än.
Förbereder för shopping på skolmaterial
Du och dina vänner ska välja en butik. Var ska du handla skolmaterialshopping? Du kan gå till Staples, Office Max, Target, The 99 Cents Store, Walmart och apotek. De har bra grejer till ett ganska bra pris, och de har fantastiska erbjudanden i slutet av sommaren.
Förbereder för shopping på skolmaterial
Berätta för dina föräldrar / vårdnadshavare om tid och plats. Se till att du gör detta minst en dag innan du handlar. Se till att dina vänner föräldrar vet detta också. Ring och påminn dem vid behov.
Förbereder för shopping på skolmaterial
Hitta din skolleveranslista. De flesta skolor har en lista över skolmaterial. Om din skola tillhandahåller det så se till att det är nära dig just nu. Om du tappade din eller din skola inte tillhandahåller en, titta på listan i slutet av den här artikeln.

Dagen för skolmaterialshopping

Dagen för skolmaterialshopping
Ring dina vänner om de går med dig. Innan du åker, ring dina vänner och berätta för dem att du lämnar just nu.
Dagen för skolmaterialshopping
Glöm inte din leveranslista eller leverera shoppingpengar. Glöm inte att ta den inköpslista som du kopierade om du inte har din för tillfället.
Dagen för skolmaterialshopping
Prova att förvandla det till ett spel. Se vem som kan få alla artiklarna snabbast. Om du inte får springa runt i en stor butik själv, spela basketboll! Kasta den i korgen / vagnen eller om den är brytbar, placera den försiktigt in.
Skaffa varor som säger DU överallt. (Som i, vad du gillar, din favoritfärg, visa om DIG!)
Om du har en vän som har varit i det lärandet tidigare, fråga dem om eventuella specialprojekt och försök hitta en cool designad mapp för var och en så att du inte söker igenom andra mappar under projektet.
Hjälp en vän att bestämma med sina skolmaterial. Få dem också att hjälpa dig att bestämma dina leveranser.
Få matchande leveranser. (Det här är INTE en bra idé om du vill vara unik.)
För att vara mer organiserade, få dina leveranser i olika färger för varje ämne. Några exempel är blå för matematik, grönt för vetenskap, orange och gult för engelska och skrift, rött för sociala studier osv. MEN DU kan göra vad DU vill göra så länge du kommer ihåg det!
Du kan bli retad av någon menar. Bara ignorera dem. Om dina vänner retar berätta för dem att det stör dig. Om de fortsätter är de inte riktiga vänner. Var säker på vem du är.
Var inte rädd för att vara dig själv. Det blir roligare om du får skolmaterial som representerar dig och vad du älskar. Så vad händer om du älskar Dora eller Spongebob eller Hannah Montana eller vad som helst. Få dina skolmaterial i en design / tema du älskar. Var bara varning, du kan växa ut ur det snabbt. Så du kanske vill börja enkelt.
solunumhastaliklari.org © 2020