Hur man ordnar ordentligt för skolan

Att göra bra är att skolan har mycket att göra med hur organiserade de är. Ju mer organiserad du är på något, desto bättre kommer du att prestera. Detta gäller särskilt när du arbetar med att organisera ditt material för skolan. Att vara mer organiserad hjälper dig att hitta det du behöver och du kommer att vara beredd på nästan allt när du är i skolan. Det är viktigt för att få bra betyg också. Följande handledning hjälper dig att förstå vissa sätt du kan vara mer organiserad. Att vara mer organiserad kommer att vara mycket fördelaktigt för dig när du får uppdrag.

Organisera dina leveranser

Organisera dina leveranser
Var beredd med material som ska användas i klassen. Detta inkluderar pennor, pennor, bindemedelspapper, överstrykningspenna, miniräknare, mappar, planerare, bindemedel, limpinnar, anteckningskort, ryggsäck och allt annat material som din lärare ber dig att ta med. Mer kan hittas i den kursplan du delas ut, men det skulle vara en bra sak att se till att du tar med varje dag. Kontrollera ryggsäcken för att se om något material behöver fyllas på, till exempel papper.
Organisera dina leveranser
Ha en planerare för att skriva ner dina läxuppgifter. Detta hjälper dig att komma ihåg alla uppdrag du måste lämna in och allt du behöver göra. Oavsett om det är stort eller litet kan alla uppdrag komma ihåg på detta sätt. Det hjälper dig också att komma ihåg viktiga förfallodatum.

Organisera dina uppgifter

Organisera dina uppgifter
Kontrollera lärarnas schema eller webbplatser regelbundet för att ta reda på vad som beror. Detta är bra eftersom vissa lärare inte berättar uppgifterna i klassen eller så påminner de inte om alla dina uppgifter. Lärare kommer att gilla det om du besöker deras webbplatser ofta.
Organisera dina uppgifter
Kom igång med projekt och presentationer så snart du får dem. Vänta inte till sista minuten och ta reda på att det kommer att ta längre tid än väntat. Om du börjar tidigt vet du hur lång tid det kommer att ta och du kan planera i enlighet med detta.
Organisera dina uppgifter
Håll dina papper organiserade. Se till att du märker dina bindemedel och / eller dina pappersarbete för vissa klasser i vissa delar av ett bindemedel.
  • Lägg ditt namn, datum och kanske till och med din klassperiod ovanpå dina anteckningar. På så sätt kan de omordnas eller returneras till dig om de blir felaktiga eller förplacerade.
Organisera dina uppgifter
Uppskjut inte eller avslut arbete. Tror inte att du kan få uppdraget gjort under en rådgivningsperiod / friperiod eller vid lunch. Det kan komma upp saker som hindrar dig från att avsluta ditt arbete. Du kanske inte har tillräckligt med tid eftersom arbetet tar längre tid än förväntat slutfört.
Organisera dina uppgifter
När du gör ett uppdrag, se till att du slutför den helt. Läs igenom anvisningarna som du måste följa. Läs också framåt för att hjälpa dig att komma framför dina klasskamrater. Börja studera för test även om de inte kommer upp ett par dagar till. Det kan finnas mycket material att täcka.

Att hålla ett organiserat tankesätt

Att hålla ett organiserat tankesätt
Försök sova tidigt dagen före skolan. Att vara helt alert kan du prestera mycket bra i klassen. Detta gäller särskilt när du tar ett svårt test eller gör en presentation.
Att hålla ett organiserat tankesätt
Koncentrera och håll dig fokuserad i klassen. Läraren kan berätta för dig viktig information som kommer att behövas i framtiden. En del av materialet kan komma på test även om det inte finns i läroböcker.
Att hålla ett organiserat tankesätt
Var alltid redo att svara på frågor i klassen. För att göra det måste du förstå alla ämnen som behandlades i dina uppdrag. För att göra detta, koncentrera dig och förstå dina uppgifter.
Att hålla ett organiserat tankesätt
Kontrollera om det finns skillnader i schemat i skolans perioder. Vissa gånger finns det speciella scheman för olika evenemang. Det kan finnas ett monteringsschema, en minimidag eller ett annat schema för testning.
Prata med din lärare om framtida händelser för att hjälpa dig veta vad som kommer framöver i den klassen.
Läs igenom kursplanerna för alla dina klasser för att hjälpa dig förstå mer om dina klasser.
Skapa en checklista för att se till att alla nödvändiga uppdrag har slutförts.
Avsätt lite tid varje dag för att se till att du gjorde allt i din checklista.
Vet när alla framtida tester och förfallodatum finns innan du kan lämna in det.
Många lärare har sina egna regler som de vill att du ska följa. Det är bäst om du pratar med dem. De medföljande stegen är avsedda att hjälpa elever i skolan; stegen är bara vanliga uppsättningar av metoder för att vara organiserade.
solunumhastaliklari.org © 2020