Hur man förbereder ett akut skolskit för flickor

När du är i skolan kan du stöta på många oväntade problem som du inte är förberedd på. Det är viktigt att ha allt du behöver om något går fel i skolan. Den här artikeln visar flickor hur man skapar ett eget akututrustning för skolan.
Skaffa en liten påse. Väskan ska rymma allt som behövs för satsen och den behöver inte vara snygg.
  • Se till att det inte är för stort eller genomskinligt. Du vill inte att folk ska se vad som finns inuti när du tittar genom ditt skåp, särskilt om du har toalettartiklar.
Lägg till läppbalsam och läppglans. Detta är valfritt, men det är bra att rehydrera dina läppar när de är torra. Torra läppar kan vara ganska obekväma och till och med smärtsamma. Du vill alltid hålla dem trevliga för ditt leende!
Lägg till deodorant. Detta är en stor för flickor som börjar mogna. Du vill inte gå i korridorerna efter gym som luktar allt svettigt och grovt. Deodorant håller din kroppslukt till ett minimum. En resestorlek rekommenderas. [1]
  • Försök att välja en deodorant som innehåller ett antiperspirant, eftersom de täcker svett hela dagen.
Packa din makeup. När du är i skolan är det troligt att du oavsiktligt smetar in eller sminkar din makeup. Istället för att gå resten av dagen med din smink smutsiga, kan du ta den med dig och fixa den om du behöver.
Lägg till lotion. Lotion är bra när dina händer börjar känna sig torra. Du kan till och med sätta det på ditt ansikte om du inte bär smink. Det är också bra att hålla benen fuktiga för sportspel och övningar. [2]
Lägg till handrensningsmedel. Det är viktigt att ordentligt sanera varje gång under skoldagen, på grund av de många barn som är där också. Du är benägen att plocka upp massor av bakterier, så se till att du håller dig själv sanitär.
Packa lite tuggummi eller mynta. Om ditt andetag inte luktar bra, klicka bara en bit gummi eller en mynta i munnen. Du bör fortfarande borsta tänderna varje morgon.
  • Vissa skolor tillåter kanske inte gummi, så bara håll fast vid mynta om så är fallet.
Inkludera kuddar / tamponger. Du kan få din period oväntat. Det är en bra idé att förvara en låda med kuddar eller tamponger i ditt skåp eller till och med ett separat fodral för dem. Det kan vara en bra idé att göra detta även om du inte har börjat - för fall! Du kan också hjälpa en vän om de bara började och inte har fått någon själva! [3]
Pop i lite parfym / bodyspray. Du vill lukta bra i skolan. En ren kropp är tillräckligt bra för de flesta men lägg till parfym om du känner behov! Men kroppssprutning är mindre stark och ett bättre alternativ för skolan.
Inkludera vävnader. Det kommer att vara en tid som du kommer att behöva blåsa i näsan och du kan bli generad för att resa dig och få en av lärarens skrivbord, så varför inte leta efter en i din väska? [4]
Inkludera extra leveranser. Det är troligt att du kommer att förlora pennor och pennor under året eller låna ut några och inte få tillbaka dem. Förvara flera säkerhetskopior och du behöver inte oroa dig för att du inte är beredd.
Ta din mobiltelefon. Du bör inte låta din telefon distrahera dig under dagen, eftersom du är där för att lära dig, men det är viktigt att ha en telefon med dig i nödsituationer.
  • Ta inte med dig telefonen i skolan om du inte är tillåten, eftersom du riskerar att få den tas bort.
  • Håll telefonen tyst hela dagen så att den inte stör klassen.
Lägg till hårbindningar och hårnålar. När du gör arbete eller fysiska aktiviteter, är det troligt att ditt hår kommer i ansiktet. Det är viktigt att ha flera hårband, om man skulle bryta. [5]
Inkludera hårspray och torr schampo. Det är mycket vanligt att vakna upp med fett hår, och även om de flesta elever saknar tid att duscha på morgonen är det viktigt att ha något för att det ska se rent ut.
Lägg i en vattenflaska. Detta kommer att hålla din energi uppe och hålla dig hydratiserad hela dagen.
  • Om din skola inte tillåter drycker, förvara den i väskan tills du besöker badrummet eller ett annat privat rum.
Ha ett litet mellanmål tillgängligt i ditt akutskolesats. Känner du inte för att slösa dina pengar? Köp en låda med granola barer i butiken och ta en med dig varje dag.
Glöm inte din plånbok. Din plånbok kan innehålla pengar, kuponger, presentkort, rabattkort och middagskort för skolan. Skolor har ofta insamlingar där du kan köpa saker, och det är viktigt att ha pengar med dig i händelse av att detta inträffar. Håll detta mycket säkert och försök att undvika att lägga in stora mängder pengar på en gång.
Inkludera en kompakt spegel. Du behöver det för alla sminkuppsättningar, och det är särskilt bekvämare än att ständigt gå till badrummet.
Inkludera ett extra par underkläder i din skolutrustningssats. Detta är användbart när du är på din period. Du vet aldrig när något kan blöta!
Lägg till en hårborste. Du vet aldrig när ditt hår kan trassla in! En liten borste är optimal eftersom den gör samma jobb och ger mer utrymme.
Tänk på allt annat du kan behöva. Det är troligt att din skola har olika regler, vilket kan göra det möjligt för dig att ta med fler saker.
Hur ber jag skolsköterskan om en pad när det finns en pojke där?
Fråga sjuksköterskan om du kan prata med henne privat när hon får ett ögonblick. Chansen är att hon vet vad du är där för.
Vad gör du om du är rädd för att en kille ska öppna min period nödutrustning ?? Vad gör jag??
Ingen annan ska gå igenom dina personliga saker! Om någon gör det är det en invasion av din integritet och du bör rapportera det till en lärare.
hej jag är 11 och jag frågar bara vad är tamponger till? Jag har kuddar och alla utom tamponger nah jag vet inte ens vad det är haha
De är en feminin hygienprodukt designad för att passa säkert in i din vagina för att absorbera menstruationsvätska. Om du bär det ordentligt kan du inte känna att de är där.
Hur kan jag applicera deodorant i mitt skåp om mitt skåp är omgivet av pojkar?
Ta med dig väskan med nödsituationen. Sedan kan du diskret lägga på din deodorant, sätta tillbaka den i din väska och sätta tillbaka väskan i ditt skåp utan att någon vet det.
Om jag behövde gå på toaletten under en nödsituation i klassen, skulle inte folk märka om jag hade en väska med mig?
Flickor tar ofta sina väskor med sig till toaletten. Dessutom är chansen stor att människor inte ägnar så mycket uppmärksamhet åt vad du gör som du kanske tror!
Vad ska gå in i en förskoleutrustning?
För en förskoleutrustning, fokusera på första hjälpen, till exempel bandaider, spritservetter och antibiotikasalva. Du kan också inkludera en byte av underkläder och byxor i händelse av pottaolyckor. Våtservetter och en hårborste kan också vara till hjälp.
Vad ska jag förvara i mitt gymnasium?
Din skåp är ett utmärkt ställe att hålla din nödutrustning. Du kan också förvara en byte av kläder i ditt skåp, tillsammans med dina böcker och andra skolmaterial.
Vad ska en flickas akututrustning för gymnasiet ha?
Det är en bra idé att ha grunderna i hygien, som handrensningsmedel, spolbara våtservetter och en tandborste, liksom några första hjälpen tillbehör, som bandaider och våtservetter. Många flickor börjar sina perioder på gymnasiet, så håll ett par kuddar, tamponger och till och med byte av underkläder till hands för fall.
Tänk om jag är generad över att ha tamponger och kuddar?
Var inte generad. Varje tjej har sin period och måste använda feminina produkter. Det som händer med din kropp varje månad är normalt och ingenting att skämmas för!
Vad händer om jag är i skolan och bara hade min första period men glömde en dyna eller en tampong?
Lägg lite toalettpapper i trosorna. Du kan gå till sjuksköterskan för kuddar, eller så kan du be en kvinnlig lärare till en vän. Varje tjej har haft sin första period. Gå upp till din kvinnliga lärare och säg, "Jag har precis börjat min period och det är min första gång. Vet du var jag kunde hitta några kuddar?" Även om du kanske vill krypa in i ett hål, måste du veta att hon förmodligen kommer att tänka på sin första gång och sympatisera.
Om du ska lägga in några personliga föremål, se till att förvara dem i ett säkert fack där ingen kan se dem.
Om du kommer att få allt på listan är det förmodligen bättre att köpa allt resestorlek eller ministorlek - det sparar mycket utrymme!
Bär bara vad som är nödvändigt.
Förvara dina kuddar och tamponger i en mindre väska men inuti den större väskan som du förvarar resten av ditt survival kit i.
Köp allt i dollaraffären, ibland finns det saker under en dollar!
Bär allt i en liten påse.
Märk din överlevnadssäckväska, du vill inte bli förvirrad med ditt pennfodral.
Ta ett laddningsbart batteri så att din telefon inte dör på dig i en nödsituation.
Håll den stängd och undangömd så att ingenting faller ut. Du vill inte förlora någonting eller låta någon hitta det åt dig.
Förvara dina periodtillbehör i en separat väska i ditt skåp / väska / handväska så att det är lättare att komma åt.
Förvara den i ryggsäcken och ta den bara ut när du tror att du behöver den. Du vill inte att någon frågar vad som finns där om det är något privat.
Du kan lägga dina förnödenheter i en sminkväska så att ingen vet att det är ett kit med kuddar och tamponger.
Försök att inte lämna det i fred, eftersom någon kan stjäla något.
Var försiktig när du bär parfym. Vissa människor kan få hemska migrän från att bara lukta parfym!
Om du planerar att sätta påsen i ditt skåp, lägg den bakom saker eller göm den i dina grejer så att om du har en väldigt snygg skåpspartner så kan han eller hon inte hitta den.
Vissa skolor tillåter kanske inte vissa saker, så lägg inte dem i din väska (t.ex. tuggummi, mobiltelefoner, mediciner osv.).
Köp inte stora saker eller ingenting kommer att passa i din väska.
solunumhastaliklari.org © 2020